Klik hier voor onze interne vacatures.
Whatsapp
banner-het-onderwijs-bureau-1
Ingevulde vacatures

Weten welke vacatures we recentelijk hebben ingevuld? Bekijk ze door op onderstaande knop te klikken.

Bekijk vacatures
Directeur Fritz Redlschool in Utrecht

Heb jij als directeur een groot hart voor gelijke kansen voor ieder kind en wil je maatschappelijke impact maken? En ben je daarnaast een echte netwerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Utrecht
Directeur
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Directeur de Zevenster in Uden

Stichting Pallas hijst de zeilen en gaat de komende jaren op reis naar nieuwe gebieden. Ben jij ook op zoek naar je volgende reisbestemming en wil jij als directeur aan de slag op basisschool de Zevenster? Dan is dit je kans!

Noord-Brabant
Directeur
Vast
36 - 40 uur
Bekijk vacature
Directeur Bilal school in Amersfoort

Werk jij als schoolleider graag vanuit verbinding en samenwerking en heb jij een duidelijke visie op onderwijs? En spreekt het werken op een islamitische basisschool jou aan? Kom dan werken op deze mooie school in Amersfoort!

Utrecht
Directeur
Vast
36 - 40 uur
Bekijk vacature
Recruiter met interesse in marketing SKOVV in Ede

Ben jij creatief met woorden en vind je het een uitdaging om het verhaal te vertellen van deze mooie onderwijsstichting? Weet je met jouw enthousiasme mensen aan je te binden en krijg je er daarnaast energie van om een nieuwe functie zelfstandig vorm te geven? Dan zoeken wij jou!

Gelderland
HR
Vast
24 - 32 uur
Bekijk vacature
Interim intern begeleider

Zet jij jouw expertise als ervaren intern begeleider graag in voor verschillende scholen? Werk je graag projectmatig aan ontwikkeling en ben je sterk in het coachen, kwaliteitszorg en verstevigen van de zorgstructuur? Wij ontmoeten je graag!

Nederland
Intern begeleider
Freelance / Interim
n.n.b.
Bekijk vacature
Open sollicitatie

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Het Onderwijsbureau BV laat scholen ontdekken hoe zij vanuit hun eigen kracht waarde kunnen toevoegen aan het onderwijs. Als leidinggevende ben jij daarin onmisbaar.

Nederland
n.n.b.
Vast
n.n.b.
Bekijk vacature
Waarom Het Onderwijsbureau?
Vacatures door het hele land
Doorlopend nieuwe vacatures
Binnen po, vo en (v)so
Referenties

Wij scoren gemiddeld een 8.6 uit 10 op basis van 140 referenties.

8
Natalie verschoor - Adviseur HRM Octantschool Fontein

"Proces verliep goed, goede ondersteuning tijdens het gesprek, duidelijke afspraken en terugkoppeling en resultaat is een goede kandidaat."

9
Jolien Thiele - Algemeen directeur Fiers Paul Krugerschool

"Jullie nemen ons veel werk uithanden wat ook nog eens tot een goed resultaat leidt!"

9
Miranda Hannewijk - Hoofd P&O Stichting H3O Leonardoschool

"Goed contact tijdens de start van het project, voldoende contactmomenten en goede procesbegeleiding voor de werving van een directeur"

10
Miranda Hannewijk - Hoofd P&O Stichting H3O IKC de Horizon

"Zeer tevreden, prima afspraken, procesbegeleiding en resultaten. Professioneel met de menselijke maat"

8
Inge Sterenborg voorzitter van het CVB Accent praktijkonderwijs

"Het Onderwijsbureau BV heeft het bestuur en de school op een plezierige, open en vakkundige wijze begeleid bij het vinden van een goede directeur. Daarbij zijn de medewerkers in de school goed betrokken.
"

9
Miranda Hannewijk - Hoofd P&O Stichting H3O

"Groter bereik kandidaten. Onafhankelijke procesbegeleiding, pre screening, referentiechecks en terugkoppeling naar kandidaten. 9, prima begeleiding van A tot Z!"

9
Jolien Thiele | Algemeen directeur Fiers CBS de Schutse

"Het onderwijsbureau heeft op een plezierige wijze de werving en selectie bij ons gedaan. Met daadkracht, doorzettingsvermogen en de nodige creativiteit hebben zij een goede kandidaat gevonden voor de ontstane vacature.
"

9
Sandra van Stelten | HR adviseur Basisschool de Triangel

"Een fijne samenwerking, deskundigheid en inzet van de verantwoordelijke voor het proces."

9
Marco Verbaas - Directeur Kindcentrum Kompas Vollenhove

"De coachende gesprekken met een coach van Het Onderwijsbureau BV hebben ertoe geleid dat ik een transformatie als leider heb ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht in mijzelf als leider heb gekregen en dat ik een beter beeld kan vormen van de omgeving waarin ik werk. Het heeft mij rust en overzicht gebracht."

8.5
S.W. Krooneman - Algemeen directeur Schoolvereniging Rehoboth Prinses Beatrixschool

"Klantgericht geanticipeerd op de wensen van Rehoboth, met een passende persoon die in een ingewikkelde situatie vertrouwen won en de school samen met Mt gedurende een jaar ongeveer heeft geleid."

8
Rob Sakko - Voorzitter CvB CNS Ede

"Inmiddels hebben we als CNS Ede al meerdere jaren een plezierige samenwerking met Het Onderwijsbureau BV. Het Onderwijsbureau BV is betrouwbaar in de procesvoering, communicatie, facturering. "

9
Jolien Thiele - Algemeen directeur Fiers CBS Dr. Picardt

"Wij hebben dit jaar 3 trajecten doorlopen met Het Onderwijsbureau BV. En zij hebben ons heel erg goed bijgestaan. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren."