Altijd een passende interim oplossing!

Heeft u behoefte aan een interim onderwijs oplossing door bijvoorbeeld het uitvallen van een directeur, bestuurder, stafmedewerker of intern begeleider (IB’er)? Door het jarenlang zorgvuldig uitbouwen en onderhouden van ons interim netwerk in het onderwijs zijn wij vrijwel altijd in staat om één of meerdere interim professionals op korte termijn aan te bieden. Daarbij is er binnen onze pool een brede variatie aan kennis, competenties en ervaring beschikbaar.

Interim onderwijs – snel en deskundig

Onze aanpak is deskundig en snel, waarbij u erop kunt rekenen dat de interimmer:

  • passende expertise meebrengt;
  • de context van de schoolorganisatie snel eigen maakt;
  • deze vertaalt naar een pragmatische en resultaatgerichte invulling van de opdracht.

Momenteel werken tientallen onderwijsorganisaties met een interim professional vanuit
Het Onderwijsbureau BV. Onze onderwijs interim professionals werken zowel binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs als ook het mbo. Lees hier een interview met een interim schooldirecteur van ons.


De drie meest gehoorde redenen waarom onze opdrachtgevers met ons werken:

  1. passende kandidaten door ons jarenlang zorgvuldig uitgebouwde netwerk;
  2. werken vanuit een duidelijke opdrachtomschrijving;
  3. scherpe, transparante tarieven (€16,- bureaumarge per gewerkt interim uur).

Werkwijze

We denken graag mee in wat jullie zoeken, zodat we passende kandidaten voorstellen. In ons netwerk zoeken we vervolgens interim onderwijs professionals, die qua beschikbaarheid én inhoud goed aansluiten bij het gewenste profiel. Daaropvolgend kan je erop rekenen, dat we binnen afzienbare tijd twee tot drie interim kandidaten voorstellen met cv. Vervolgens is het mogelijk hen uit te nodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Interim opdrachten onderwijs – tarieven

Als jullie met een interim onderwijs professional van Het Onderwijsbureau BV gaan werken, wordt een overeenkomst opgesteld. Alleen daadwerkelijk gewerkte uren brengen wij in rekening. Daarbij communiceren we bij het aanbieden van de cv’s altijd duidelijk en transparant het tarief van de kandidaat.

Om de opdracht succesvol te laten verlopen, formuleren wij de opdracht concreet en resultaatgericht. Dit gebeurt na vier weken door de opdrachtgever, de interim onderwijs professional en Het Onderwijsbureau BV. We blijven gedurende de opdracht betrokken als sparringpartner. We plannen bijvoorbeeld gezamenlijk de evaluaties in. Wij zijn aanwezig als het moet en afwezig als het kan.


Contact

Wil je meer informatie? Of wil je bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bel ons op 033 888 7888 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen direct contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Organisatie

Lees onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over het verwerken van jouw persoonsgegevens.