Van intern begeleiders tot schoolleiders en van P&O tot bestuurders en toezichthouders, we bemiddelen in vrijwel alle lagen van het onderwijs.

Werk jij als interim onderwijsprofessional en ben je (binnenkort) beschikbaar voor nieuwe, interessante opdrachten? Of wil je jouw netwerk uitbreiden en wil jij je aansluiten bij een bureau met veel verschillende opdrachtgevers en contacten door het hele land? Schrijf je dan nu vrijblijvend in, in ons bestand!

Inschrijven als freelancer »

We vinden het waardevol om je te leren kennen, zodat we jou aan mooie en passende opdrachten kunnen koppelen. Via onderstaande button kun je je cv uploaden. Upload ook een motivatiebrief, waaruit duidelijk wordt welke ervaring en ambities je hebt en welke opdrachten het beste bij je passen.

Wat doen we met je gegevens?
We slaan je profiel op in ons bestand, zodat we je bij een nieuwe aanvraag snel kunnen koppelen aan de opdracht. Je zult af en toe op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen bij Het Onderwijsbureau BV. Natuurlijk kun je ons ook op de hoogte houden van je beschikbaarheid en ontwikkelingen door je profiel af en toe te updaten (via bovenstaande knop).