Klik hier voor onze interne vacatures.
Whatsapp
Standaard header afbeelding

Directeur Bilal school in Amersfoort

Positie Directeur
Soort contract Vast
Regio Utrecht
Uur per week 36 - 40 uur

Korte omschrijving

Werk jij als schoolleider graag vanuit verbinding en samenwerking en heb jij een duidelijke visie op onderwijs? En spreekt het werken op een islamitische basisschool jou aan? Kom dan werken op deze mooie school in Amersfoort!

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een:  

Directeur | 1.0 fte
‘Een verbindend, mensgericht leider’

Wat ga je doen?
Als directeur weet jij vanuit een heldere onderwijsvisie en in verbinding met het team de ingezette koers verder vorm te geven. Thematisch onderwijs, burgerschap en ouderbetrokkenheid zijn hierbij belangrijke speerpunten. 

Door jouw verbindende manier van leidinggeven en heldere manier van communiceren sluit je aan bij het team. Je ziet de  kwaliteiten van de teamleden en coacht hen om verder tot ontwikkeling te komen.  

Vanwege jouw zichtbaarheid en transparantie zorg je voor een fijne schoolcultuur waarin het team, de leerlingen en de ouders zich welkom voelen en weet je de school op een goede manier te positioneren in de regio. 

Jij, als onze nieuwe directeur:

  • kiest bewust en vanuit oprechte interesse voor het werken in islamitisch onderwijs en staat voor de identiteit van de school; 
  • bent empathisch, kunt goed luisteren en hebt daadkracht;
  • staat stevig in je schoenen en bent in staat het team en de organisatie verder te ontwikkelen; 
  • beschikt over leidinggevende ervaring in het onderwijs en hebt de schoolleidersopleiding afgerond.

Bedrijfsprofiel

Over onze school:

Onze school is een moderne, open school op Islamitische grondslag waar in een veilige omgeving samen gewerkt en gespeeld wordt en waar respect is voor ieders identiteit en cultuur. Wij willen kinderen zelfstandig en weerbaar maken, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. De kinderen kunnen op onze school voldoende kennis en vaardigheden opdoen om zich voor te bereiden op de steeds veranderende wereld om hen heen. 
Bilal maakt onderdeel uit van stichting Simon.

Over Stichting Simon:

Simon is de Stichting voor Onderwijs op islamitische grondslag in Midden- en Oost-Nederland. Het is het overkoepelende bestuur van 10 basisscholen. Heel gewoon en tegelijk bijzonder, zo zou je ons basisonderwijs kunnen typeren. Heel gewoon, omdat je bij onze scholen mag rekenen op een pedagogisch goed en veilig klimaat waar kinderen de vaardigheden en vakken leren die de basis leggen voor hun vervolgonderwijs en voor de rest van hun leven. En tegelijkertijd bijzonder, omdat de scholen vanuit het islamitisch geloof de leerlingen voorbereiden op een fijn, waardevol en verbindend leven binnen de Nederlandse samenleving.

Wij bieden:

  • een kundig, gedreven en loyaal team en een prettige werksfeer;
  • een ambitieus, verbindend en kundig directeurenteam;
  • ondersteuning intern door de staf en extern door een coach;
  • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door de Simon Academy;
  • Inschaling in schaal D12, cao po.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Interesse?

Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV in Amersfoort. 
Heb je naar aanleiding van deze vacature interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Rineke Middelkoop (adviseur) op 06 1152 5580. 
Je kunt solliciteren via de sollicitatiepagina van Het Onderwijsbureau BV. 
 

Vragen? Neem contact op met Rineke Middelkoop Rineke Middelkoop | Adviseur