Klik hier voor onze interne vacatures.
Whatsapp
Standaard header afbeelding

Directeur de Zevenster in Uden

Positie Directeur
Soort contract Vast
Regio Noord-Brabant
Uur per week 36 - 40 uur

Korte omschrijving

Stichting Pallas hijst de zeilen en gaat de komende jaren op reis naar nieuwe gebieden. Ben jij ook op zoek naar je volgende reisbestemming en wil jij als directeur aan de slag op basisschool de Zevenster? Dan is dit je kans!

Functie omschrijving

Voor basisschool de Zevenster in Uden zijn wij met ingang van het schooljaar 2024-2025 op zoek naar een:

Directeur | 0.8 – 1.0 fte 
‘een schoolleider die samen met een trots team leiding en sturing wil geven aan een prachtige vrije school’ 

Wie basisschool de Zevenster in Uden binnenloopt voelt het gelijk; hier wordt met trots onderwijs aangeboden vanuit de vrije school pedagogiek. Op een geheel eigen wijze wordt het gedachtegoed zichtbaar gemaakt met doorlopende leerlijnen en passende onderwijsactiviteiten. De school bevindt zich in de voorbereidende fase om te komen tot een nieuw jaarplan, waarbij diverse lopende initiatieven zullen worden gecontinueerd. Als nieuwe directeur geef je een stevige impuls aan de onderwijskwaliteit. Hierbij leg je vooral de focus op de expertise in het team en draag je samen met de professionals bij aan de vraagstukken die spelen in de school; ontwikkeling van leerplannen; huisvesting en doorlopende leerlijnen. Je prioriteert en houdt focus op wat écht nodig is en weet daarbij het team nog sterker nog haar kracht te zetten.  
 

Onze nieuwe directeur:

  • kan zichzelf als mens verbinden aan het antroposofische gedachtegoed van de school en levert aan de verdere ontwikkeling hiervan een stevige bijdrage; 
  • is transparant en open over (verander)processen in de school en communiceert hier helder over; 
  • ziet anderen, steunt anderen en draagt daarmee bij aan persoonlijk contact en professionalisering;
  • heeft ervaring opgedaan in een leidinggevende rol; 
  • is bereid zich voor een aantal jaren te verbinden aan de school; 
  • toont initiatief en inspireert vanuit een heldere onderwijskundige visie.

Over de Zevenster en Stichting Pallas

Alle scholen van Stichting Pallas hebben het verlangen om leerlingen een rijke ervaring mee te geven op zowel onderwijsinhoudelijk als kunstzinnig vlak. Met een breed en rijk aanbod worden leerlingen gestimuleerd om hun eigen mogelijkheden te ontdekken en samen met anderen het verschil te maken. De Zevenster is een van de 18 vrije scholen in Midden en Zuid Nederland en is gevestigd in Uden. Binnen de school heerst een gemoedelijke sfeer. Het team van medewerkers heeft oog voor elkaar en elkaars kwaliteiten. Vanuit trots en passie wordt er ruimte gemaakt voor initiatieven vanuit leerkrachten zoals jaarfeesten en andere activiteiten. 

Wij bieden:

  • een school met betrokken personeelsleden en ouders die allemaal hun steentje bijdragen; 
  • een prettige en collegiale samenwerking met collega-directeuren, staf en bestuur; 
  • salariëring volgens CAO PO, schaal 12 met daarbij een aanvullend pakket aan arbeidsvoorwaarden; 
  • een veelzijdige vrije-school met een rijke traditie. 

Interesse?
Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV in Amersfoort. Heb je naar aanleiding van deze vacature interesse of vragen, neem dan contact op met Alexander van Horssen (senior adviseur) op 06 4801 0038 of mail naar alexander.vanhorssen@hetonderwijsbureau.nl .
Reageren is mogelijk t/m dinsdag 25 juni 2024 via de sollicitatiepagina van Het Onderwijsbureau BV. Kennismakingsgesprekken met de adviseur van Het Onderwijsbureau vinden doorlopend plaats. Ook is hiervoor op woensdag 26 juni een dagdeel (ochtend) gereserveerd.
De gesprekken met de benoemingsadviescommissie vinden plaats op maandag 1 juli (middag) en donderdag 4 juli (middag). 
 

Vragen? Neem contact op met Alexander van Horssen Alexander van Horssen | Senior Adviseur