Klik hier voor onze interne vacatures.
Whatsapp
Het Onderwijsbureau BV header afbeelding
Leden Raad van Toezicht

Wil jij graag als (startend) toezichthouder bijdragen aan kwalitatief goed onderwijs? En wil jij vanuit jouw deskundigheid een rol vervullen binnen een sprankelende stichting? 

Noord-Brabant
Lid RvT
Vast
<8 uur
Bekijk vacature
Adjunct-directeur Koningin Beatrixschool Den Haag

Ben jij graag van betekenis op een kleurrijke, christelijke basisschool? Werk jij graag vanuit relatie en verbinding aan ontwikkeling en heb je ambitie? Dan past deze baan goed bij jou!

Zuid-Holland
Directeur (adjunct)
Vast
24 - 32 uur
Bekijk vacature
Aankomende vacature voor HR-Officer

Stichting Orion is de enige aanbieder van Openbaar (Speciaal) Onderwijs in Amsterdam. Op negen verschillende locaties wordt speciaal onderwijs en passende zorg aangeboden aan leerlingen tot 20 jaar. 

Noord-Holland
HR
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Directeur-bestuurder | RK Onderwijs

Stichting R.K. Onderwijs Huizen (SRKOH) biedt basisonderwijs aan ongeveer duizend leerlingen. Zo'n 100 medewerkers werken dagelijks vol trots en enthousiasme aan kwalitatief goed onderwijs. 

Noord-Holland
Directeur/bestuurder
Vast
16 - 24 uur
Bekijk vacature
Aankomende vacature voor Directeur - bestuurder

Direct na de zomervakantie gaan wij starten met de werving van een nieuwe directeur - bestuurder voor de Martinusstichting. In de week van maandag 2 september komt de profielschets online op onze website. 

Zuid-Holland
Directeur/bestuurder
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Directeur Drostenburg

Stichting Orion (Openbaar Speciaal Onderwijs in Amsterdam) is een expertisecentrum voor passend en inclusief onderwijs in en rondom Amsterdam. Voor Drostenburg geldt: Speciaal waar nodig, Gewoon als het kan. Ben jij een ervaren directeur en spreekt deze functie je aan? Dan is dit je kans!

Noord-Holland
Directeur
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Directeur Vrijeschool Tiliander

Stichting Pallas hijst de zeilen en gaat de komende jaren op reis naar nieuwe gebieden. Ben jij ook op zoek naar een nieuw reisbestemming? Ga aan de slag als directeur bij Basisschool Tiliander in Tilburg. 

Noord-Brabant
Directeur
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Senior HR adviseur in Ede

Ben jij als senior HR adviseur graag de verbindende schakel binnen de organisatie en werk je graag projectmatig? Ben je daarnaast ook graag  maatschappelijk betrokken? Dan is deze onderwijsstichting iets voor jou!

Gelderland
HR
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Adviseur bij Het Onderwijsbureau BV

Ben jij iemand die mensgerichtheid naadloos combineert met organisatiesensitiviteit? Haal jij je energie uit het bereiken van resultaten samen met een deskundig en gedreven team? En wil je een bijdrage leveren in een relevante sector met een grote maatschappelijke impact? Dan zoeken wij jou! 

Utrecht
Adviseur
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Junior Adviseur bij Het Onderwijsbureau BV

Ben jij een ambitieuze professional, klaar om het verschil te maken in een relevante sector met een grote maatschappelijke impact? Zet jij je talenten graag in om écht van betekenis te kunnen zijn? Dan hebben wij dé baan voor je!

Utrecht
Adviseur
Vast
32 - 40 uur
Bekijk vacature
Waarom Het Onderwijsbureau?
Vacatures door het hele land
Doorlopend nieuwe vacatures
Binnen po, vo en (v)so
Referenties

Wij scoren gemiddeld een 8.6 uit 10 op basis van 142 referenties.

9
Gerrit Bikker - Voorzitter RvT CNS nunspeet

"Het Onderwijsbureau BV is professioneel, accuraat en ze hebben goed resultaat geleverd namelijk 2 nieuwe leden Raad van Toezicht."

9
León van Es - Voorzitter RvT SIKO

"De samenwerking met Het Onderwijsbureau BV voelde goed, goed voorbereid, goede communicatie, gedegen proces, mooi resultaat namelijk een nieuw lid Raad van Toezicht."

9
Marco Verbaas - Directeur Kindcentrum Kompas Vollenhove

"De coachende gesprekken met een coach van Het Onderwijsbureau BV hebben ertoe geleid dat ik een transformatie als leider heb ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht in mijzelf als leider heb gekregen en dat ik een beter beeld kan vormen van de omgeving waarin ik werk. Het heeft mij rust en overzicht gebracht."

8.5
S.W. Krooneman - Algemeen directeur Schoolvereniging Rehoboth Prinses Beatrixschool

"Het Onderwijsbureau BV heeft klantgericht geanticipeerd op de wensen van Rehoboth, met een passende persoon die in een ingewikkelde situatie vertrouwen won en de school samen met Mt gedurende een jaar ongeveer heeft geleid."

8
Jansje Dekker - Directeur Strategie, HR en Onderwijs KSU Marcusschool

"Goede communicatie, goede search, kennis van zaken
"

8
Rob Sakko - Voorzitter CvB CNS Ede

"Inmiddels hebben we als CNS Ede al meerdere jaren een plezierige samenwerking met Het Onderwijsbureau BV. Het Onderwijsbureau BV is betrouwbaar in de procesvoering, communicatie, facturering. "

8
Directeur OBS Vindingrijk

"Interim-IB'er voor ongeveer 4 maanden. De dienstverlening van Het Onderwijsbureau BV is flexibel, behoeftegericht en adequaat.
"

9
Jolien Thiele - Algemeen directeur Fiers CBS Dr. Picardt

"Wij hebben dit jaar 3 trajecten doorlopen met Het Onderwijsbureau BV. En zij hebben ons heel erg goed bijgestaan. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren."

9
Gijs Van Andel - Rector Meerscholen Farel College

"Het Onderwijsbureau BV heeft het Farel College adequaat van een goede interim afdelingsleider voorzien."

8
Voorzitter CvB Scholenstichting Pastoor Ariëns KBS Franciscus

"De adviseur van Het Onderwijsbureau BV is zorgvuldig en zorgt voor de juiste match. De begeleiding was serieus, duidelijk en kundig."

8
Aline Hardeman - RvT School met de Bijbel De Kraats

"We zijn als schoolbestuur heel goed gefaciliteerd en ondersteund door het Onderwijsbureau BV in het vinden van een nieuwe directeur-bestuurder. Daar zijn we tevreden over. Het proces werd goed uitgelegd en we werden steeds alert gemaakt op acties. Dat was prettig. De adviseur was goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden. "

8
Carola Leliveld - Beleidsmedewerker personeel Westerschool

"We hadden goede begeleiding van Het Onderwijsbureau BV. Proces is naar tevredenheid afgerond."