Whatsapp
Standaard header afbeelding

Directeur KC De Groote Wielen in Rosmalen

Positie Directeur
Soort contract Vast
Regio Noord-Brabant
Uur per week 32 - 40 uur

Korte omschrijving

Ben jij de bevlogen en ervaren directeur die de visie van het kindcentrum verder vormgeeft, focus heeft op de onderwijskwaliteit, samenwerking en het binden en boeien van medewerkers?
 

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een:

Directeur | 0.8-1.0 fte
‘een verbindend en onderwijskundig leider’

Als onze nieuwe directeur werk je, in nauwe samenwerking met je team en MT, aan ontwikkeling van het kindcentrum. Je gaat aan de slag met het doorontwikkelen van de visie en het verstevigen van de doorgaande lijn. Ook zet je in op het versterken van de professionele cultuur binnen het kindcentrum. Als directeur van een kindcentrum draag je bij aan bovenschoolse activiteiten, zoals het ATO-beraad en deelname aan bovenschoolse werkgroepen. Je werkt vanuit relatie, bent mensgericht en daadkrachtig. Je krijgt energie van de kansen die er liggen, de samenwerking met een jong, ambitieus team en kijkt ernaar uit dit prachtige kindcentrum verder te brengen!

Jij, als onze nieuwe directeur:

 • hebt ervaring als leidinggevende/directeur in het primair onderwijs en de opleiding tot vakbekwaam schoolleider afgerond;
 • beschikt over sterke communicatieve en coachende vaardigheden;
 • bent een sterkte verbinder, hebt een groot empathisch vermogen en bent koersvast;
 • weet de juiste balans te vinden tussen vernieuwing en de continuïteit en de kwaliteit van het onderwijs;
 • weet medewerkers te motiveren en te binden en geeft ruimte voor ideeën, zet talenten in en biedt medewerkers de mogelijkheden zich te ontwikkelen;
 • hebt hart voor de ontwikkeling van kinderen, kunt relativeren en hebt humor.

Over het Kindcentrum

Kindcentrum De Groote Wielen is een eigentijds kindcentrum in de wijk ‘De Groote Wielen’ in Rosmalen. Kinderen helpen om hun sterke kanten te ontdekken en zich te ontplooien: daar zetten de professionals van Kindcentrum De Groote Wielen zich elke dag voor in. Ons doel? Dat zij het kindcentrum verlaten met een stevige basis aan kennis en vaardigheden, een nieuwsgierige en onderzoekende houding en een behoefte aan blijvende ontwikkeling. De Groote Wielen is gehuisvest in een mooie multifunctionele accommodatie aan het strandje in de wijk De Groote Wielen met een gymzaal, speelzaal, bieb, speelplein. Samen met Ons Kindbureau vormt De Groote Wielen een kindcentrum. Het team bestaat uit bevlogen onderwijsprofessionals en ondersteuners. Er is een warme sfeer en er is veel expertise en talent in het team aanwezig.

Over ATO-Scholenkring
Kindcentrum De Groote Wielen is onderdeel van ATO-Scholenkring. ATO-Scholenkring is een schoolbestuur van 15 kindcentra in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel. Ieder kindcentrum is uniek, heeft een eigen onderwijsconcept en visie. We werken samen aan de ambities die beschreven staan in ons koersplan. Je werkt samen met de stafafdelingen financiën, P&O, secretariaat en kwaliteit die gevestigd zijn op het stafbureau.

Wij bieden:

 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform de cao voor primair onderwijs, schaal D12;
 • de mogelijkheid om een fiets, sport- of mindfulness-abonnement met fiscaal voordeel aan te schaffen via FiscFree;
 • collectieve verzekering voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid;
 • sparring met een maatje binnen ATO, dit is een ervaren collega directeur.

Interesse?
Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV in Amersfoort.
Heb je naar aanleiding van deze vacature interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Lianne Buist (adviseur) op 06 2380 0671.
Reageren is mogelijk tot 20 mei 2024 via de sollicitatiebutton. De voorgesprekken zijn gepland in week 20. De gesprekken met de benoemingsadviescommissie vinden plaats in week 21 en 22.

Vragen? Neem contact op met Lianne Buist Lianne Buist | Senior Adviseur