Gratis Webinar

Ja, ik meld me graag aan voor de gratis webinar Veerkracht op 22 juni om 16.00 uur!

Gewenste datum*

Voor- en achternaam*

E-mailadres (privé)*

De laatste maanden gaan onze gesprekken met schoolleiders steeds vaker over de impact die corona heeft op hun school, de druk op het onderwijs maar vooral het effect op hun leerlingen. En nu de overheid door middel van de NPO gelden met een oplossing lijkt te komen neemt de druk alleen maar toe. Hoe zorg je dat de plannen die je maakt niet alleen maar lijken te passen in het “keuzemenu” maar daadwerkelijk duurzaam verandering brengen op je school? Hoe krijg je je team hierin mee terwijl ze dit jaar al zoveel gegeven hebben? En doet je school het prima, waar wil je dan nog aan werken? Vanuit onze wens om het onderwijs van binnenuit te versterken nemen we je in dit gratis seminar graag mee in de basisprincipes van verandermanagement.

Wat het je oplevert:

  • Kennis van de “veranderformule”
  • Inzichten in transitiemanagement (William Bridges)
  • Tools om je eigen “NPO” plan duurzaam in te zetten

Wat komt er o.a. aan bod?

  • Verandering vraagt veerkracht!
  • “De Veranderformule”
  • Transformatie (van verandering naar transformatie)
  • Visionair leiderschap
  • Cultureel leiderschap
  • Designed Thinking
  • Bouwen aan vertrouwen (in je team)

Het programma wordt verzorgd door:
Janny Budding partner, trainer, coach en adviseur bij Xpand, gespecialiseerd in loopbaan- en leiderschapscoaching & Wilrieke Peters, ervaren adviseur en trainer bij Het Onderwijsbureau BV.

De webinar is gratis. De theorie en inhoud komt uit de leiderschapsprogramma’s: Leidinggeven aan inspirerend onderwijs en Bouwen aan een veerkrachtige school. Dit programma is een samenwerking met Xpand. Aan het einde van de webinar doen we een aanbod om de aangeboden inzichten en kennis te verdiepen door deel te nemen aan deze programma’s. De leiderschapsprogramma’s en de coaching sluiten aan op de beroepsstandaard voor schoolleiders in het primair onderwijs en je herregistratie in het schoolleidersregister PO. Door het volgen van (een van) deze leiderschapsprogramma’s rond je thema’s af voor jouw herregistratie (formeel leren).

We hopen je graag online te ontmoeten op 22 juni!

Hartelijke groeten,

Henk Boersema
Directeur
Het Onderwijsbureau BV

N.B. Als je schoolleiders kent voor wie dit interessant zou kunnen zijn, stuur dit bericht gerust aan hen door. Ze kunnen zich opgeven via de link.

Ja, ik meld me graag aan voor de gratis webinar Veerkracht op 22 juni om 16.00 uur!

Gewenste datum*

Voor- en achternaam*

E-mailadres (privé)*