Klik hier voor onze interne vacatures.
Whatsapp
Standaard header afbeelding

Senior HR adviseur in Ede

Positie HR
Soort contract Vast
Regio Gelderland
Uur per week 32 - 40 uur

Korte omschrijving

Ben jij als senior HR adviseur graag de verbindende schakel binnen de organisatie en werk je graag projectmatig? Ben je daarnaast ook graag  maatschappelijk betrokken? Dan is deze onderwijsstichting iets voor jou!

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een:   

Senior HR adviseur | 0.8 – 1.0 fte

‘een slagvaardige en empathische schakel binnen de organisatie’

Jouw functie

Jij, als onze senior HR adviseur komt te werken op het bestuursbureau in Ede op de afdeling HR waar nog een HR adviseur werkzaam is. Op het bestuursbureau werken 10 enthousiaste collega’s aan HR, financiën, huisvesting, facilitaire zaken, ICT en onderwijskwaliteit.  
 
Als senior HR adviseur ben je het aanspreekpunt voor de bestuurder en de schooldirecteuren over verschillende HR thema’s, zoals verzuimcasuïstiek, HR-beleidsimplementatie- en uitvoering, tactische personeelsplanning en de doorstroom, uitstroom en ontwikkeling van medewerkers.

Samen met je collega HR adviseur ben je budget verantwoordelijk voor de HR deelbegroting en samen met de controller voor de totstandkoming van het bestuursformatieplan.

Met jouw expertise ben je in staat om overstijgend en toekomstgericht te denken waarmee je structuur aanbrengt en de organisatie naar een hoger niveau tilt. Uiteraard werk je mee aan HR projecten die gerelateerd zijn aan de ambities en doelstellingen van de organisatie.

Jij, als onze senior HR adviseur

  • Bent verbindend, doortastend, pro-actief en kunt goed zelfstandig en projectmatig werken; 
  • hebt een heldere visie op HR en bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving;
  • bent een stevige gesprekspartner op verschillende niveaus en weet mensen mee te krijgen;
  • hebt een relevante HBO opleiding afgerond en beschikt over  relevante werkervaring, bij voorkeur binnen het onderwijs. 

Bedrijfsprofiel

Over CNS Ede
CNS Ede biedt bijzonder goed onderwijs voor elke leerling in veilige, eigentijdse en uitdagende scholen. Onze leerlingen ontwikkelen zich allemaal anders. Geen kind is hetzelfde. Daarop sluiten wij aan met onderwijs. Wij dagen onze leerlingen uit om met plezier te leren en succes te ervaren.
CNS Ede bestaat uit 13 basisscholen in Ede en Bennekom, waaronder een basisschool voor speciaal onderwijs. Ruim 400 gemotiveerde collega’s zorgen voor eigentijds goed onderwijs aan zo’n 3000 leerlingen, in een plezierige leeromgeving.
Onze scholen hebben ieder een eigen karakter. Binnen onze stichting werken wij vanuit vertrouwen, verbinding, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Gedreven vanuit onze christelijke identiteit. Dat maakt ons bijzonder.

Wij bieden

  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • een informele werksfeer met een projectmatige samenwerking;
  • een zelfstandige functie met de mogelijkheid om hybride te werken; 
  • inschaling in schaal 11 cao po, maximaal € 5.862,00 en een eindejaarsuitkering;
  • een fiets- computer/tablet- en fitnessregeling;
  • diverse e-learnings via onze online tool GoodHabitz.

Interesse?

Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV in Amersfoort. Heb je naar aanleiding van deze vacature interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Rineke Middelkoop (adviseur) op 06  1152 5580. 
Reageren is mogelijk tot 19 augustus 2024 via de vacaturepagina van Het Onderwijsbureau BV. De voorgesprekken zijn gepland in week 29 en 34. De gesprekken met CNS Ede vinden plaats op 22 augustus. Een tweede gespreksronde is gepland op 26 augustus. 
 

 

Vragen? Neem contact op met Rineke Middelkoop Rineke Middelkoop | Adviseur