Whatsapp
Standaard header afbeelding

Manager Financiën | CCNV

Positie Hoofd bedrijfsvoering
Soort contract Vast
Regio Gelderland
Uur per week 24 - 32 uur

Korte omschrijving

Herken jij jezelf in de kernwaarden accuraat, adviserend en verbindend? En wil jij meebouwen aan een stevige organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functie omschrijving

Het Stafbureau van Nassau Veluwe is op zoek naar een:

Manager Financiën | 0.6 – 0.8 fte
‘accurate adviseur met oog voor ontwikkeling’ 

Als manager Financiën heb jij een coördinerende, adviserende en coachende rol. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de jaarlijkse financiële cyclus van Nassau Veluwe welke bestaat uit de begrotingsvoorbereiding, rapportage en het opstellen van de jaarrekening. Hierbij heb jij een adviserende rol richting het college van bestuur. Jij, als onze nieuwe manager Financiën bent actief met de controlefunctie, waarbij je rapporteert en aanbevelingen doet ter verbetering. Door jouw coachende vaardigheden en kennis van financiële wet- en regelgeving weet jij te zorgen voor beleidsontwikkeling en professionalisering van de afdeling. Daarnaast krijg jij er energie van om de medewerker financiële administratie te ondersteunen en coachen op het gebied van de werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling. 
 

Jij, als onze nieuwe manager financiën:

  • hebt brede financiële kennis en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiële wet- en regelgeving;
  • bent, bij voorkeur, bekend met de werkwijze van een schoolgemeenschap en begrijpt de financieel-economische, organisatorische en bestuurlijke context;
  • bent communicatief vaardig en weet het College van Bestuur te informeren en te adviseren;
  • weet door jouw coachende vaardigheden en kennis de afdeling naar een hoger niveau te tillen.  

Over Nassau Veluwe:

Het Christelijk College Nassau Veluwe is een unieke regioschool van meer dan honderd jaar oud, centraal gevestigd in Harderwijk. Nassau Veluwe is een open christelijke school en wil graag van betekenis zijn voor elkaar en ook voor de samenleving en een veilige leeromgeving bieden waar elke leerling zich thuis voelt. Met de opleidingen havo, theaterhavo, atheneum en gymnasium heeft Nassau Veluwe een uniek en divers aanbod. Als enige middelbare school in de regio heeft Nassau Veluwe homogene havo-, atheneum- en gymnasiumbrugklassen naast de dakpanbrugklassen havo/vwo.  Naast regulier onderwijs, wordt er ook veel gedaan aan sport, kunst/cultuur en bèta. 
Nassau Veluwe is een zogenaamde éénpitter, een zelfstandige onderwijsinstelling en is dus niet verbonden aan een overkoepelende stichting.
 

Wij bieden:

  • een prettige samenwerking met betrokken collega’s in een organisatie met korte lijnen, waardoor er snel gehandeld kan worden;
  • de mogelijkheid om mee te bouwen aan een stevige organisatie;
  • een Unesco-school: we willen graag van betekenis zijn voor elkaar en voor de samenleving; 
  • een functie waar je zowel als coördinator, adviseur en coach aan de slag bent;
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO VO, schaal 11.

Hoe ziet de procedure er verder uit? 
Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV in Amersfoort. Heb je naar aanleiding van deze vacature interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Rineke Middelkoop (adviseur werving) op 06 1152 55 80. Reageren is mogelijk tot 26 februari 2024 via de sollicitatiepagina van Het Onderwijsbureau BV. De voorgesprekken zijn gepland in week 10. De gesprekken met de benoemingsadviescommissie vinden plaats op maandagavond 11 maart 2024. 
 

Vragen? Neem contact op met Rineke Middelkoop Rineke Middelkoop | Adviseur