Whatsapp
Standaard header afbeelding

Directeur OBS De Tjotter in Lelystad

Positie Directeur
Soort contract Vast
Regio Flevoland
Uur per week 32 - 40 uur

Korte omschrijving

Werken als directeur op een toonaangevende basisschool in Lelystad? En wil jij samen met ons verder bouwen om het beste uit jezelf en de ander te halen? Dan zou dit zomaar dé uitdagende plek voor jou kunnen zijn!

Functie omschrijving

Voor OBS De Tjotter zoeken we een:

Directeur | 0.8 – 1.0 fte
‘betrokken, aandachtige en sterke onderwijskundig leider’

Onze nieuwe directeur geeft leiding aan de onderwijskundige ontwikkelingen en zorgt er in samenwerking met het team voor dat de ontwikkelingen geborgd worden. Als leidinggevende ben je door kennis en ervaring in staat het team te laten groeien in de professionele ontwikkeling en zorg je voor rust en structuur. Je bent een zichtbare directeur met oog voor het team en de talenten binnen het team. De school groeit, jij vindt het een uitdaging om dit proces in goede banen te leiden en de juiste keuzes te maken in de wijze van aansturing van de school. Daarnaast zorg je voor een fijne werkomgeving waarin de leerlingen, het team en de ouders zich gezien en gehoord voelen. 
 

Jij, als onze nieuwe directeur:

 • gaat relatiegericht te werk en je geeft ruimte en eigenaarschap aan het team;
 • communiceert transparant en daadkrachtig met betrokkenen;
 • zorgt samen met het team voor een goede en productieve sfeer, zodat je samen tot verdere ontwikkeling komt;
 • bent positief ingesteld, beschikt over humor en weet te relativeren;
 • hebt leidinggevende ervaring in het onderwijs.

Over de school

OBS de Tjotter is een ruime school waar kwalitatief goed onderwijs geboden wordt aan 350 leerlingen. Binnen de school is er aandacht voor de individuele leerlingen en door de aanwezige zorgstructuur krijgen veel leerlingen onderwijs op maat. De school werkt met PBS en Stichting LeerKRACHT, dit is goed zichtbaar in de school en zorgt voor een veilig pedagogisch klimaat en rust in de school. Als team zijn we trots op de openheid binnen de school en de ontwikkelingen die we doormaken. 

OBS De Tjotter is onderdeel van Stichting SchOOL bestaande uit 20 openbare scholen in Lelystad, waarvan 18 basisscholen, 1 SBO school en 1 (V)SO school. SchOOL heeft een maatschappelijke opdracht, die wij op eigen wijze kleur geven. De 20 scholen verschillen van elkaar. Onze scholen hebben een eigen profiel én tegelijkertijd delen de scholen onze gemeenschappelijke belofte. 
 

Wij bieden:

 • werken met een ambitieus en leergierig team in een bloeiende school die volop in professionele ontwikkeling is;
 • samenwerking binnen Stichting SchOOL waarbij je gebruik kunt maken van diverse expertises;
 • een stafbureau dat ondersteunt en meedenkt en een samenwerkend directeurenteam;
 • salariëring volgens cao po schaal D12.
   

Interesse?
Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je vragen of wil je voordat je solliciteert eerst telefonisch contact, bel dan vrijblijvend met Diewke van ’t Veld (adviseur werving) op 06-43756306. 

Vragen? Neem contact op met Diewke Veld Diewke Veld | Adviseur