Klik hier voor onze interne vacatures.
Whatsapp
Standaard header afbeelding

Adviseur bij Het Onderwijsbureau BV

Positie Adviseur
Soort contract Vast
Regio Utrecht
Uur per week 32 - 40 uur

Korte omschrijving

Ben jij iemand die mensgerichtheid naadloos combineert met organisatiesensitiviteit? Haal jij je energie uit het bereiken van resultaten samen met een deskundig en gedreven team? En wil je een bijdrage leveren in een relevante sector met een grote maatschappelijke impact? Dan zoeken wij jou! 

Werk met ons mee aan het verstreken van leiderschap in de onderwijssector!
 

Functie omschrijving

Vanwege onze groei zoeken we een:

Adviseur bemiddeling | 0.8 - 1.0 fte
‘een resultaatgerichte netwerker’

Wat ga je doen?
Als adviseur bemiddeling schakel je als procesbegeleider soepel tussen verschillende organisaties- en niveaus en weet je goed aan te sluiten bij de behoefte van een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de onderwijssector. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven, begeleiden en afronden van werving- en interimopdrachten op directie en bestuursniveau. In nauwe samenwerking met bestuurder, de organisatie en het team breng je de context van vacature in kaart, schrijf je wervingsprofielen en voer je actieve search uit naar de juiste kandidaten. Je organiseert inputsessies met teams, voert interviews en begeleidt intensieve gespreksrondes met sollicitatiecommissies, soms in de avonduren. Vanzelfsprekend begeleid je ook kandidaten in hun proces op zoek naar een nieuwe werkomgeving. 
Bij de bemiddeling van interim-opdrachten stuur je een gerichte search aan en bemiddel je geschikte kandidaten. Je formuleert duidelijke opdrachtomschrijvingen, begeleidt interim-leidinggevende en evalueert regelmatig de doelstellingen van de projecten. Je houdt nauw contact met zowel interim-leidinggevende als opdrachtgevers. 
Daarnaast draag je intern bij aan organisatie- en teamontwikkeling, werk je samen met collega’s aan projecten en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Dit alles doe je met lef, energie en humor.
 

Jij, als onze nieuwe adviseur:

•    bent authentiek, open en echt en je werkt graag samen met bevlogen mensen;
•    bent commercieel ingesteld, resultaatgericht en je krijgt energie van het bouwen aan- en beheren van een sterk relatienetwerk;
•    bent planmatig sterk en kan soepel schakelen tussen diverse projecten;
•    beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau en relevante opleiding;
•    bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling.

Over Het Onderwijsbureau

Wij geloven in schoolorganisaties die handelen vanuit visie en lef. Organisaties die met een duidelijke visie op onderwijs ‘eigen-wijze’ keuzes maken en het aandurven om deze keuzes bepalend te laten zijn voor de wijze waarop het onderwijs wordt ingericht. Scholen die werken met een team van onderwijsprofessionals die in verbinding staan met elkaar en vanuit visie en persoonlijk leiderschap een bijdrage leveren aan waardevol onderwijs. Het Onderwijsbureau BV laat scholen ontdekken hoe zij vanuit hun eigen kracht waarde kunnen toevoegen aan het onderwijs. Dit doen we door werving & selectie en interim management, maar ook door advies, coaching en training. We werken vanuit ons kantoor Amersfoort met ongeveer 20 collega’s met diverse achtergronden samen, vanuit de kernwaarden: Open en echt, dichtbij, deskundig en gedreven. Ons werkgebied beslaat heel Nederland, wel hebben de adviseurs een eigen focus en werkgebied.
 

Wij bieden:

•    een uitdagende functie als adviseur, waarin je veel ruimte krijgt om als procesbegeleider zelfstandig projecten te begeleiden en je eigen agenda in te delen;
•    een betrokken en professioneel team van collega’s om mee te sparren en om van én met elkaar te leren, maar ook te proosten op succes; 
•    een fijne werkplek in Amersfoort waar jouw bijdrage er echt toe doet en waar ruimte is voor feedback; 
•    een uitstekend salaris van € 3313,- tot € 4975,- per maand met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een leaseauto, eindejaarsbonus, telefoonvergoeding, notebook en pensioenregeling;
•    inhoudelijke inspiratiesessies en leuke, informele uitjes; zo zijn we met team al in Lissabon, Riga en Athene geweest; 
•    een sociale betrokken organisatie; voor elke medewerker sponsoren we het onderwijs en levensonderhoud van een kind in een ontwikkelingsland. 

Hoe word je onze nieuwe collega? 
Nieuwsgierig geworden, maar wil je eerst wat meer informatie of komen sfeerproeven? Laat je gegevens achter via de button ‘ik heb interesse’ en we nemen graag contact met je op, of bel Henk Boersema, 06 51599801.

Ben jij razend enthousiast? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren, via de sollicitatiebutton.  Een ontwikkelassessment kan onderdeel zijn van de procedure.  

Vragen? Neem contact op met Alexander van Horssen Alexander van Horssen | Senior Adviseur