Doe nu kosteloos een schoolplan CHECK!

schoolplanJe bent als directeur druk bezig geweest met het verzamelen van input voor je schoolplan 2015-2019. De basis staat misschien al, maar door alle drukte richting het einde van het schooljaar is dit plan nog niet ‘af’. Toch wil je binnenkort aan de slag met een volledig schoolplan dat richting geeft en concreet is. Kortom: je kunt nog wel wat ondersteuning gebruiken!

Het Onderwijsbureau heeft in het afgelopen jaar veel directeuren bijgestaan in het schrijven van een schoolplan. Tientallen scholen kwamen zo tot een helder en schooleigen plan waar ze de komende jaren mee aan de slag gaan. We zetten onze expertise graag in om jouw school van dienst te zijn en kijken graag met je mee!

Schoolplan CHECK:
Op basis van je huidige concept-schoolplan geven we concrete feedback en doen we een aantal verbetersuggesties. Hoe gaat dit in z’n werk?

1) Upload hier je schoolplan en omschrijf kort waar je graag feedback op ontvangt. Aangeboden gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

2) Je ontvangt een CHECK van ons waarin we je beknopt feedback en een aantal verbetersuggesties geven. De schoolplan CHECK is vrijblijvend en je kunt van dit aanbod gebruik maken tot juli 2015.

[create_fancybox id=”fancybox_schoolplan” desc=”schoolplan_box” height=”350″]Stuur ons je schoolplan en ontvang vrijblijvend advies[/create_fancybox]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Behoefte aan ondersteuning naar aanleiding van onze suggesties?
De CHECK geeft je op hoofdlijnen een advies over jouw schoolplan. Wanneer je behoefte hebt aan meer ondersteuning bieden we dat graag. Het Onderwijsbureau kan je op maat begeleiden bij het ontwikkelen en afronden van een schoolplan. Zo kom je op korte termijn tot een duidelijk schoolplan dat past bij jouw school en inhoudelijk hout snijdt!

Meer informatie
Heb je naar aanleiding van deze mail vragen over de schoolplan CHECK of wil je meer weten over de schoolplan ondersteuning? Neem gerust contact op!
Joanne Scheepstra| Telefoon 06-19071196 |Email joanne.scheepstra@hetonderwijsbureau.nl

[specific_reference_sc ref_type=’Schoolplan CHECK’]