Gepubliceerd op: 22-10-2020

Vanaf 1 september versterken Wilrieke, Liza en Tamara ons team! Allemaal in een andere functie, zij stellen zich graag aan je voor.

Wilrieke: “Groeien in kennis, het leren van vaardigheden en ontdekken wie je bent en wat je wilt is voor mij het belangrijkste binnen het onderwijs. Ik geniet ervan om in gesprekken persoonlijke ontwikkeling te zien en horen.” Binnen Het Onderwijsbureau BV is Wilrieke actief als adviseur, coach en interim intern begeleider.

En privé?

Samen met mijn man Jos, onze zonen Sem (10) en Daan (8) en onze dochter Evi (4) woon ik in Putten. Ik ben enthousiast, positief ingesteld en altijd in voor gezelligheid en een praatje. Het lezen van boeken doe ik met veel plezier. Heerlijk op de bank of lekker buiten in het zonnetje. Verder speel ik op woensdagavond iedere week nog een wedstrijd korfbal. En als het kan gaan we graag op reis of genieten we van het buitenleven aan het strand of in de natuur.
Ik kijk er naar uit om samen met de collega’s van Het Onderwijsbureau BV verder te bouwen aan waardevol en ijzersterk onderwijs!”

Haar contactgegevens:

wilrieke.peters@hetonderwijsbureau.nl | 06 12547862

Liza: “Proactief aan de slag met zoveel mogelijk verschillende dingen, daar word ik blij van. Schouders eronder, aanpakken en net zo lang blijven proberen totdat iets is zoals ik het in gedachten had. Je zou het eigenwijs kunnen noemen!” Liza is bij ons aan het werk als officemanager.

En naast Het Onderwijsbureau BV?

“Woon ik in Amersfoort en ben ik verloofd met Sander. Ook buiten mijn werk kan ik niet zo goed stil zitten, ik mag graag dingen doen: afspreken met vrienden, langsgaan bij familie, ergens koffie drinken of lunchen, winkelen, dagje strand, ik ben overal voor in!”

Haar contactgegevens:

liza.kuijvenhoven@hetonderwijsbureau.nl | 06 43337245

Tamara: “Oog voor detail en precisie, net zo lang uitzoeken totdat de gehele administratie en alle cijfers kloppen, dat is wat ik het liefste doe. Hoe ingewikkelder een uitzoekklus, hoe leuker. Ik zorg ervoor dat de digitalisatie wordt geoptimaliseerd en dat de cijfers toegankelijker en overzichtelijker worden voor ons en voor jou, als klant.” Tamara is bij ons gestart als financieel administratief medewerker.

En verder?

“Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij vrienden, waar een borrel en spelletjes op tafel staan. Ik ben sportief aangelegd, leergierig, een denker en hou ervan om buiten leuke uitstapjes te doen, het liefst elk weekend!

Haar contactgegevens:

tamara.van.der.Heijden@hetonderwijsbureau.nl | 033 8887888