Gepubliceerd op: 07-07-2020

Versterking voor team werving!

Vanaf 11 mei is Lianne Buist ons team komen versterken. Vanuit haar jarenlange ervaring in werving & selectie en interim management is ze een waardevolle aanvulling voor het team.

Lianne: ‘Het oog hebben voor de mens achter de professional, in combinatie met het dienen van het organisatiebelang, maakt dit vak tot het mooiste vak dat er is. Iemand tot bloei zien komen op de juiste plek en de school of organisatie daardoor zien groeien, daar krijg ik zóveel energie van!
Binnen Het Onderwijsbureau BV begeleidt Lianne wervingen en denkt zij mee in het optimaliseren van de dienstverlening.

En verder?
Ik woon in Nijkerk met mijn twee zoontjes Lukas (3) en Hugo (1). Ik ben positief ingesteld, nuchter, word blij van écht contact en ben resultaat- en doelgericht. Verder ben ik altijd aan het eten en altijd aan het lijnen, voetbal sinds kort op het laagste niveau mogelijk en breng graag veel tijd door met vrienden en familie’.

‘Ik kijk uit naar het verder uitbouwen van al het moois dat er al is bij Het Onderwijsbureau BV!’

Kennismaken en een kop koffie drinken?
Haar contactgegevens:
lianne.buist@hetonderwijsbureau.nl
0623800671