“Als junior adviseur bemiddeling search je kandidaten en schrijf je wervingsteksten. In deze functie bouw je ook jouw eigen netwerk uit, doordat je aansluit bij commissies en actief meewerkt in interimvraagstukken.”

Direct solliciteren »

 

Wat bieden we jou bij Het Onderwijsbureau BV:

 • Volop mogelijkheden om jouw adviesvaardigheden te ontwikkelen om zo binnen een jaar aan de slag te gaan als zelfstandig adviseur;
 • Een ondernemend team wat ervan houdt te sparren en met en van elkaar wil leren;
 • Een omgeving waarin je professioneel wordt uitgedaagd en er ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een uitdagende functie waarin jij ondersteunt in werving- en selectieprocedures voor leidinggevenden;
 • Een fijne werkomgeving waarin je aansluit bij verschillende projecten en zo in korte tijd alles leert op het gebied van bemiddeling;
 • Vanzelfsprekend een mobiel, laptop en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een salaris dat recht doet aan de rol en ervaring;
 • Sociale betrokken organisatie; we sponsoren voor elke medewerker een het onderwijs en levensonderhoud van een kind in een ontwikkelingsland.
Gratis fruit
Inspirerende werkplek
Goede secundaire voorwaarden
Ontwikkel-mogelijkheden

Wie ben jij?

 • Je hebt een open, enthousiaste houding, je bent een zelfstarter en resultaatgericht;
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden;
 • Met plezier bel je nieuwe besturen of scholen om met hen in gesprek te gaan en te bespreken hoe wij hen kunnen ondersteunen, je benut commerciële kansen;
 • Jij gaat makkelijk contacten aan, je hebt écht oog voor de ander en zet hierdoor een stapje extra en kunt -wanneer nodig- flexibel zijn qua werktijden;
 • Je signaleert kansen en denkt in oplossingen, die je vervolgens ook opvolgt;
 • Je bent ambitieus en beschikt over hbo- of wo werk- en denkniveau.

Wat vragen we van jou?

Je herkent jezelf in onze missie om leiderschap in het onderwijs te versterken, want sterke leiders creëren een omgeving waarin inspirerend onderwijs ontstaat! Jij hebt een zeer commerciële instelling. Je hebt enkele jaren werkervaring en kan niet wachten om je te ontwikkelen als adviseur.

Wat ga je doen?

Als junior adviseur bij Het Onderwijsbureau BV ben je een proactief talent en daardoor ziet elke dag er voor jou anders uit. Je start met je collega’s elke ochtend bij de bar of via teams en deelt je eigen successen, vragen en zoekt uit hoe je jouw collega’s kunt ondersteunen. Je sluit aan bij verschillende projecten, hierdoor spreek je veel leidinggevenden en worden jouw gespreksvaardigheden elke dag beter. Je searcht kandidaten en schrijft betere wervingsteksten (dan deze…). In deze functie bouw je ook jouw eigen netwerk uit, doordat je aansluit bij commissies en actief meewerkt in interimvraagstukken.

Hierdoor ga je na verloop van tijd aan de slag met je eigen projecten en ga je kennismakingsgesprekken voeren met nieuwe interimmanagers. Ook pak je zelf interne processen op door een onderzoek te doen of een campagne op te zetten. Hoe meer je zelf signaleert en onderneemt, hoe leuker je werk wordt.

Het Onderwijsbureau BV

Wij gaan voor ontwikkeling van binnenuit. Dit doen we door het versterken van leiderschap. Dat is waar Het Onderwijsbureau BV al acht jaar voor staat! Wij zijn een dynamisch bemiddelings- en adviesbureau en je komt ons tegen in het primair- en voortgezet onderwijs door heel Nederland. Wij werken voor ruim 300 enthousiaste opdrachtgevers. Zij merken dat we aansluiten op de vraag van hun organisatie en daarin creatief en pragmatisch meedenken of uitdagen. En dat werkt! Wij blijven groeien en daarom zoeken wij nieuwe collega’s.

Hoe word je onze nieuwe collega?

Word je hier enthousiast van? Mooi, dan kan het zomaar zijn dat je een geweldige nieuwe baan gevonden hebt. Je wilt natuurlijk meer weten, kijk op: www.hetonderwijsbureau.nl, of bel: Marjolein Kouwen via 06 – 13741197. Reageren is mogelijk via onderstaande button tot 5 maart 2021, eerste online selectiegesprekken zijn op 8 en 11 maart 2021. Vervolggesprek is op 15 maart en eventueel 18 maart 2021; een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Direct solliciteren »