Op zoek naar uitdagende stage? Wij hebben momenteel de volgende vragen uitstaan:

Melissa Jansen – Stagiaire Onderwijskunde:

‘Voor mijn studie onderwijswetenschappen heb ik stagegelopen bij Het Onderwijsbureau. Ik heb dit ervaren als een zeer leerzame, maar vooral ook een gezellige tijd. De collega’s bij Het Onderwijsbureau hebben vanaf de eerste dag gezorgd dat ik mij thuis voelde en zij gaven mij het gevoel dat ik alles kon vragen en bespreken. Zij wilden mij graag nieuwe vaardigheden leren, maar staan zelf ook open voor nieuwe ideeën en willen graag ook iets van ‘de stagiaire’ leren.

Elke twee weken had ik een gesprek met mijn stagementor, waarin we bespraken hoe het tot nu toe ging en wat ik (nog) nodig had. Naast mijn stagementor toonden de andere collega’s ook interesse in mijn product en in het proces naar het product toe. Als ik even vastliep met mijn opdracht of als ik een vraag had, kon ik bij iedereen terecht. Bij de invulling van mijn stage-uren en de manier waarop ik mijn opdracht heb vormgeven heb ik enorm veel vrijheid en vertrouwen ervaren. Daarnaast heb ik continu het idee gehad dat ik als een volwaardige collega werd behandeld.

Als je opzoek bent naar een leuke en leerzame stageplek met gezellige collega’s raad ik Het Onderwijsbureau zeker aan. Mocht je nog twijfelen, neem dan contact met ze op!’