Gepubliceerd op: 26-03-2020

Gisteravond werd ik getroffen door een vlog van Edwin, een ambulance chauffeur uit Den Haag. Hij deelde zijn ervaringen met patiënten in deze corona crisis. Het greep me enorm aan, wat een helden zijn de mensen in de zorg, die op dit moment in de frontlinie staan! En wat is het belangrijk dat we allemaal gehoor geven aan de oproep om sociale maar ook zakelijke contacten anders vorm te geven

Het bevestigde mij in onze keuze om de gezondheid van medewerkers, opdrachtgevers, freelancers, deelnemers aan onze trainingen en kandidaten in werving & selectie procedures voorop te stellen. En daarmee de gezondheid van de rest van Nederland. Daarom werken wij volledig online en vanuit huis en zijn er in elk geval tot 6 april geen fysieke afspraken.

Ondanks de genomen maatregelen vertrouwen we erop dat we onze kwaliteit van dienstverlening op peil kunnen houden. Misschien werkt een en ander daardoor wat anders dan je van ons gewend bent, we vragen hiervoor je begrip. Met deze genomen maatregelen hopen we ons steentje bij te dragen aan het inperken van de verspreiding van het coronavirus.

Ons bureau blijft verder volledig actief en als we ergens kunnen ondersteunen dan doen we dat graag. We houden (online of telefonisch) contact!

Dienstverlening
Onze dienstverlening blijft doorgaan, echter wel aangepast aan de gestelde maatregelen. Hieronder een overzicht van de aanpassingen per dienst.

Werving & Selectie
Afspraken of sollicitatiegesprekken worden inmiddels allemaal al online gevoerd. Hierbij werken wij in een eigen digitale omgeving waarbij wij de techniek faciliteren. Hierbij heeft de opdrachtgever dus geen zorgen voor het proces of de techniek. Dit gaat over alle gesprekken: van het bespreken van het voorstel, gesprekken met team, sollicitatiegesprekken met onze adviseurs tot aan de gespreksrondes met de benoemingsadviescommissie.

Interim
Onze interim directeuren, bestuurders, intern begeleiders en adviseurs werken binnen de richtlijnen die er zijn uitgegeven door het RIVM voor werken in het onderwijs.

Trainingen & Leergangen
De trainingen & leergangen met grote groepen zijn voor de komende periode geannuleerd en/of verschoven. Neem je deel aan een kleine groep in een leergang of teamtraject dan is er vanuit ons bureau contact met je geweest over het inrichten van je traject.

Assessments & feedback
Onze feedback instrumenten waren al volledig online beschikbaar. De assessments werden voor een deel online afgenomen en op dit moment is het mogelijk deze volledig online af te nemen.

Bereikbaarheid
Hoewel veel van onze medewerkers vanuit huis werken blijven wij goed bereikbaar via ons algemene nummer 033-8887888 en info@hetonderwijsbureau.nl

Lopende projecten
Heb je vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met je vaste adviseur of via ons algemene nummer zoals hierboven aangegeven.

Blijf zo veel mogelijk thuis, blijf gezond! We blijven in contact!

Namens de collega’s van Het Onderwijsbureau BV,

Henk Boersema, directeur