‘Een mensgerichte en ondernemende schoolleider’ 

Direct solliciteren »

 

Wat bieden wij jou bij Het Onderwijsbureau BV?

 • Een uitdagende zelfstandige functie waarin je voor ons als adviseur én interim directeur werkt op verschillende scholen;
 • een dynamische omgeving waarin je professioneel wordt uitgedaagd en er ruimte is voor jouw ideeën en ontwikkeling;
 • een betrokken en professioneel team van twaalf gedreven collega’s om mee te sparren en om van én met elkaar te leren;
 • een fijne werkplek in Amersfoort waar we elkaar ontmoeten en waar ruimte is voor feedback; zo worden we elke dag een beetje beter;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een leaseauto, telefoon, notebook en pensioensregeling;
 • een uitstekend salaris;
 • een sociale betrokken organisatie; zo sponsoren we o.a. voor elke medewerker een kindje in een ontwikkelingsland om te voorzien in hun onderwijs en levensonderhoud.  
Gratis fruit
Inspirerende werkplek
Goede secundaire voorwaarden
Ontwikkel-mogelijkheden

Wat ga je doen?

Als adviseur en interim directeur sta je met twee benen in de praktijk. Geen dag is hetzelfde, zo begeleid je visietrajecten of ondersteun je bij de ontwikkeling van een nieuw strategisch beleidsplan of actief in team-ontwikkeltrajecten Je krijgt bij ons een unieke kans: een structurele en volwaardige plaats binnen ons team (advies) en daarnaast de dynamiek en afwisseling van uitdagende interim opdrachten op verschillende scholen in het basis– of voortgezet onderwijs. Dit betekent dat je bij opdrachtgevers interim projecten oppakttraining geeft of adviesgesprekken voertKortom: een vrije en veelzijdige rol, met veel eigen verantwoordelijkheid. Denk hierbij aan ontwikkeling van diensten, uitvoering van opdrachten en relatiebeheer.

Wie ben jij?

 • je bent toegankelijk en hebt oog voor de organisatie én de mens waardoor opdrachtgevers graag in contact zijn met jou; 
 • je bent een ontwikkelaar, een bouwer. Iemand die graag teams versterkt, aan cultuur bouwt en structuren neerzet; 
 • je hebt ervaring met het schrijven van sterke (strategisch) beleidsplannen; 
 • je hebt ervaring opgedaan met groepen, bijvoorbeeld als trainer of begeleider; 
 • je bent creatief in het vertalen van klantvragen naar een programma dat inspireert, motiveert en duurzame resultaten oplevert; 
 • je bent ondernemend en durft verantwoordelijkheid te nemen; daardoor zet je een stap voor je klant of collega; 
 • resultaten zijn voor jou belangrijk; je weet wat er nodig is om de opdracht tot een succes te brengen en je wordt er blij van als je de doelstellingen behaalt. 

Wat vragen we van jou?

Je gaat net als wij voor duurzaam resultaat en het ontwikkelen van leiderschap van binnenuit, want sterke leiders creëren een omgeving waarin inspirerend onderwijs ontstaat! Je bent ambitieus en weet met jouw positieve instelling bij te dragen aan de groei van Het Onderwijsbureau BV. Je hebt ervaring als directeur binnen het primair onderwijs en hbo- of wo werk- en denkniveau. 

Ben je nog niet zeker of je wil solliciteren, maar wel nieuwsgierig naar deze functie? Bel ons gerust om hierover met ons door te spreken.  

Het Onderwijsbureau BV

Wij zijn een gedreven bemiddelings- en adviesbureau gevestigd in Amersfoort. Je komt ons tegen in het primair- en voortgezet onderwijs. Wij geloven in ontwikkeling van binnenuit. Met veel enthousiasme werken we elke dag aan het versterken van scholen. Inmiddels ondersteunen we bijna 400 opdrachtgevers. Scholen kiezen voor ons vanwege onze creatieve en pragmatische werkwijze waarbij we meedenken of uitdagen. En dat werkt! Wij blijven groeien en daarom zoeken wij nieuwe collega’s.  

Hoe word je onze nieuwe collega?

Word je hier enthousiast van? Mooi, dan kan het zomaar zijn dat je een geweldige nieuwe baan gevonden hebt. Je wilt natuurlijk meer weten, dus kijk opwww.hetonderwijsbureau.nl of bel Henk Boersema via 06-51599801. Reageren is mogelijk via onderstaande button tot 31 oktober 2021De eerste selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 4 of vrijdag 5 november 2021Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Direct solliciteren »