Gepubliceerd op: 28-05-2020

Vorige week stonden we er even bij stil. Al weer acht jaar geleden zijn we gestart met Het Onderwijsbureau BV. Ik ben enorm dankbaar voor alle opdrachten die we doen en het vertrouwen dat we daarbij krijgen van de snel groeiende groep scholen en besturen waarvoor we mogen werken!

De huidige periode herinnert mij aan hoe het is begonnen. Aan de keukentafel bij mij thuis. Opdrachtgevers en sollicitanten ontvingen we bij een restaurant en die ene keer dat we bij ons thuis afspraken kwam mijn jongste dochter vier keer binnen met vragen over haar knutselwerkje. En nu werk ik weer, net als toen, thuis, alleen krijg ik nu vragen over waarom de printer het werkstuk Frans niet wil uitprinten. Eerlijk gezegd geniet ik er ook wel van, even heel erg betrokken zijn bij ons gezin. De andere kant is dat het corona-virus zelf en de genomen maatregelen veel mensen heftig raken.

Bij ons lopen gelukkig vrijwel alle projecten door. We hebben afgelopen week een heel aantal taarten verzonden naar de mensen die op dit moment voor ons werken. Zij hebben in de afgelopen periode op heel veel plekken de switch naar thuisonderwijs en later weer de start van de scholen, samen met de schoolteams, vormgegeven. Dus de echte onderwijs helden van deze tijd, dat zijn zij!

Wij blijven natuurlijk onze dienstverlening op het gebied van werving & selectie, interim, advies en trainingen vormgeven zoals we dat in de afgelopen jaren hebben gedaan: persoonlijk, professioneel en met resultaat!

We kijken ook uit naar wat komen gaat: meer kansen om te werken aan wat onze missie zegt: het onderwijs van binnenuit versterken!

Bedankt!

Namens ons team,
Henk Boersema, directeur